fredag den 15. februar 2013

Fastelavnsboller a'la Casa Grau

I weekenden stod den på fastelavnsbolle bagning. Begge børn var mine hjælpere, så det var ganske hyggeligt.

Mens vi lavede bollerne, snakkede vi om, om vi skulle pynte dem i dag. Og det mente Christian selvfølgelig helt klart, at vi skulle. Og barnet som er glad for rød, bestemte selvfølgelig straks at vi skulle have rød glasur på de færdige fastelavnsboller. Og sådan blev det. Fin rød glasur, dog uden krymmel, for det var vi udgået for.

Da bollerne skulle smages, kom Christian dog pludselig i tanke om, at han ikke kan lide glasur!! Så han ville hellere spise dem uden noget. Så var det jo heldigt at der kun var kommet glasur på nogle af kagerne.

Fastelavnsbollerne er ganske lette at lave - vi snyder nemlig lidt, og rører en færdig creme til at  putte i, og skal således kun lave dejen.
Denne gang havde vi også en rest marcipan som kom indeni.

Klar til fyld

Fyldet på - klar til at blive lukket

Så er de klar til ovnen

Fastelavnsboller med rød glasur. Lige til at spise

Ingen kommentarer:

Send en kommentar