mandag den 21. juli 2014

Sommerstriber

Så blev det også til en ny sommerkjole til My-pigen. Den er stribet og uden at overdrive så er hun ganske vild med den.

Hun har selv valgt det lille bånd (selvom jeg byttede det mørke hun valgte, ud med et lysere). Og da jeg ikke havde en lilla sytråd valgte hun selv en rød, og det ser faktisk ganske godt ud, selv om man let kan se, at jeg ikke har syet helt fint i rundingen på stropperne. Da vi nåede til knapperne var vi heller ikke enige, og My vandt for det er jo hendes kjole, så det er ganske bevidst at der er to forskellige.
Og man kan danse med den på, også selvom den ikke har det store sving.

Stoffet er købt på udsalg i Stof og Stil

6 kommentarer:

 1. Hvor er hun bare sommerfin :D Elsker de striber der :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja de er rigtig fine, og jeg har været ude og hamstre mere af stoffet, så der kommer klart mere med disse striber i fremtiden.

   Slet
 2. Den er skøn til hende, en anderledes model end der ellers ses, og hende der er inden i er da absolut skøn

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Modellen er hun vild med, lavede den også sidste år til hende, og hun har selv valgt at det skulle være den igen. Man er vel en bestemt lille dame

   Slet
 3. Hvor ser hun bare skøn ud i den fine kjole:-) Det er så sjovt, når de selv begynder at have en mening om det man laver til dem (og nogle gange lidt besværligt;-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Hun har nærmest alle dage haft sin helt egen mening om tingene, og jeg kan nemt rissikere at hun ikke vil bruge det hvis det ikke er som hun vil have det. Skal i hvert fald kunne argumentere ret godt :-)

   Slet