tirsdag den 1. juli 2014

Onlinetræf

Et tiltag fra Elena med Cupcake by me, som prøver at holde træf på en ny måde. Jeg har før kun set træf der er langt væk, så dette en god måde at lære andre at kende på, selvom man sidder i sit eget hjørne af landet.

Formålet er at opdage nye bloggere og blogs - og det vil jeg rigtig gerne, for det er tilfældigt hvordan jeg andre gange falder over nye bloggere.

Min egen blog her handler om livet i Casa Grau, både stort og småt. Men det overvejende tema er mit kreative gen og hvordan det udfolder sig. Jeg er rigtig glad for at strikke og har gjort dette i mange år, lærte det af min mor og mormor inden jeg startede i skole.
Jeg er i de forløbne år begyndt at sy lidt, primært til mine to børn, og har lært mig selv at hækle. Det er ren afslapning at sidde med ente strikkepindene eller hæklenålen.

CasaGrau er beliggende i Grindsted Nordjylland og består udover mig selv af min mand og mine to børn, Christian og My. Vi venter på en lillebror eller lillesøster til august, så aktuelt er jeg lige gået på barsel. Når jeg arbejder er jeg akutsygeplejerske i kommunen.Vores hus indeholder også vores dejlige schæferhund Tiggy og vores fugl Bølle.

Nu vil jeg begive mig ud og se på de mange andre blogs der er på listen hos cupcakebyme, for der er helt sikkert nogen jeg ikke har besøgt før.Et udpluk af ting der kan findes på bloggen. Vi ses ude i blogverden
19 kommentarer:

 1. Sikken god præsentation af dig og din blog! Det var også spændende læsning for mig, selv om jeg har læst din blog i et stykke tid :o)

  Stort tillykke og held og lykke med maven! ;o)

  SvarSlet
 2. Dig kender jeg jo :-D

  Men jeg vidste faktisk ikke helt, hvor du er bosiddende, så nu ved jeg mere om dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og jeg synes ikke at jeg havde skrevet noget nyt

   Slet
 3. Ved et alm. blogtræf ville jeg straks hilse og sige hej.. SÅ det vil jeg også gøre her.. Jeg glæder mig til at følge med på din blog..

  SvarSlet
  Svar
  1. Også hej - og tak i lige måde glæder mig også til at følge med hos dig

   Slet
 4. Ååårh, den lille grønne og hvide sag er så fin!!!

  Så er der ikke længe til, at h*n melder sin ankomst <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg er også glad for den og den begynder at vinde lidt hos My nu, men det er også ved at være sidste udkald.
   Ca 7 uger til spændingen udløses

   Slet
 5. Dig kender jeg jo... men det er helt sjovt at se hvor du bor idet det vidste jeg ikke.
  Kigger ind næste gang der er noget nyt

  SvarSlet
 6. Hej:) Er ved at læse mig gennem alle de nye blogge jeg finder på online blogtræf. De bliver smidt på min blogroll.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej og velkommen til. Ja det er et godt initiativ fra Elena, jeg har også fået en del nye tilføjet og glæder mig til at følge med.

   Slet
 7. Selvom jeg kender dig allerede vil jeg da også lige sige hej i dagens anledning :)

  SvarSlet
 8. Det er så god en leg:-) Jeg læste med ret fast i sin tid, da jeg var på barsel, men kan se, at jeg ikke har fået dig tilføjet på min bloglovin læseliste, så det gør jeg fluks. Du laver så mange fine ting. Og held og lykke med maven. Det er jo lige om lidt:-) Hvor skønt med ny baby i huset <3 kh. Ingrid (www.knitmandu.blogspot.com)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har været et supergodt initiativ. Du er også tilføjet hos mig, og jeg glæder mig til at få tid til at læse mere om jeres eventyr. Tak for de søde ord.

   Slet
 9. Hvor er det lækkert det sæt der ligger på sofaen:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg glæder mig også til at det skal i bruge igen, håber at baby kan passe det når det bliver koldere

   Slet
 10. Hey hvor er her bare hyggeligt på din blog - jaja, jeg er stadig på blogtræf-tour, nåede ikke det hele i tirsdags ;-) men i hvert fald dejligt at komme her forbi! :-)

  SvarSlet