fredag den 18. juli 2014

Ferietid

Ferien er over os. I år holder vi den hjemme, idet vi stadig er i gang med at renovere vores 1.sal i vores hus, og vi har jo en snarlig deadline.
Men det går heldigvis fremad, helt aktuelt er Lars og Christian gået i gang med at ligge gulv i en del af vores kommende soveværelse og stuen ovenpå. Håbet er at der er gulv over det hele på søndag, og så kan vi begynde at få pakket tingene ud af soveværelset igen, og få lavet den anden side af rummet.
Det betyder også at jeg så kan komme ind til der hvor vores babysager står, og det begynder jo også at blive vigtigt, ventetiden på vores lillebror/søster er jo ikke så lang længere.

Ferien byder dog også på andet end arbejde, og i mandags var børnene og jeg lige en tur i Aalborg Zoo. Vi fik denne gang set dinosaurrus udstillingen i skoven, og så var vi henne og se aben My, den er My jo sjovt nok ret vild med.


Den ene My abe ved siden af den anden

I dag hvor vejret bare har været skønt - ikke koldt men heller ikke for varmt har vi været i haven og hygge os det meste af dagen. Vi har været ude og se på mejetærskeren der kørte på marken på den anden side af vejen, og den er et ligeså stor trækplaster som sidste år.


2 kommentarer:

  1. Puhh det lyder hårdt med sådan en renovering i gang samtidig med at der skal forberedes til baby - det havde jeg aldrig klaret og synes det er godt gjort, at i kan og så med kort tid igen :D Det ser ud til at have været en dejlig tur i Zoo og My er bare skøn! Hvor bliver hun dog stor! :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var heller ikke helt planen at vi ikke skulle være færdige på nuværende tidspunkt, men Lars' udsendelse blev jo ændret og dermed blev tidsrammen for renoveringen det også. Det var ikke lige planlagt at Lars skulle være af sted 3 mdr lige efter vi var gået i gang.

      Slet