tirsdag den 4. februar 2014

En ny start

Som nogen måske har luret var 2013 ikke et alt for fantastisk år her vores hjørne af Nordjylland. Jeg startede året som stresssygemeldt, kom meget langsomt tilbage på arbejde. Jeg nåede tilbage på fuld tid i en måneds tid for at få et voldsomt tilbagefald. Efter aftale med egen læge og min psykolog på arbejdsmedicinsk klinik forblev jeg sygemeldt, og blev efter kort tid indstillet til opsigelse. Og selvom det ikke er så fedt at blive fyret, så var det helt sikkert det rigtige, for jeg var aldrig kommet tilbage og kunne fungere på min tidligere arbejdsplads.
Jeg har gået hjemme fra maj til januar i år - jeg har heldigvis haft en meget lang fritstillingsperiode så har kunnet gå stille og roligt herhjemme, og da det værste var ovre, så har jeg stornydt at børnene kunne holde fri når vi har haft lyst til det, og vi har kunnet lave mange ting lige når vi har haft lyst til det


Da vi skulle til at lukke og slukke for 2013 blev vi enige om at 2014 måtte blive et fantastisk skønt år. Jeg skulle starte på et nyt job 1 januar og det har været superfedt. Jeg er for første gang i lang tid glad når jeg går på arbejde, glad mens jeg er der og glad når jeg kommer hjem. Det er en følelse jeg ikke kan huske hvornår jeg sidst har haft, og når man ser tilbage, så skulle jeg selvfølgelig have pakket mit gode tøj noget før, og ikke have udsat mig selv for alle de ting der er sket. Men det er jo let at være bagklog. 

Jeg har lært mange ting om mig selv i det forløbne år og især om hvad jeg ikke vil bruge min tid på længere og hvad jeg vil finde mig i og især ikke finde mig i. Det tager tid det hele, men langt om længe er jeg glad og føler mig i balance igen.


4 kommentarer:

 1. Hvor spændende med det nye job - jeg ønsker dig og familien masser af fremgang, det lyder somom I er godt på vej (:

  - Anne

  SvarSlet
 2. Hvor er det godt, at det nu går godt for dig! Jobbet er en stor del af ens liv, så det skal bare fungere.

  Jeg ønsker for jer, at det må fortsætte sådan, som det gør nu. Det har du fortjent!

  SvarSlet
 3. Åh, hvor er det skønt at læse, at du har fundet en bedre hylde rent arbejdsmæssigt!
  Jeg håber, at du forbliver glad for det. <3

  SvarSlet
 4. Lyder som en god start på året og dejligt du har fundet balancen igen. Håber at 2014 bliver et rigtig godt år for dig og din familie :)

  SvarSlet