fredag den 13. september 2013

Et par gode dage

Torsdag gik turen endnu en gang til Aalborg Zoo. Turen var planlagt sammen med vores dejlige dagplejemor, så hun og jeg havde tilsammen 6 søde børn med.
Vi har længe snakket om at tage afsted og nu hvor jeg alligevel går hjemme, blev vi enige om at nu skulle det være. Dagplejemor er lidt ked af at tage afsted med børnene alene, fordi det jo kan være lidt svært at holde øje med alle, og jeg synes haven er så hyggelig. Så det var ikke svært at sige ja til at tage med på tur.
Onsdag aften bagte Lars pølsehorn til os alle, så vi var klar til at tage derud torsdag formiddag.

Vi havde en dejlig dag, med det mest fantastiske septembervejr. My fik set et af sin for tiden ynglingsdyr, nemlig pingvinen, så selvom vi ikke nåede over til girafferne denne gang, så var hun vist alligevel tilfreds med besøget. "Vi se giraffe anden gang mor". Jep hun har vist forstået princippet, vi tager jo bare afsted igen.
Humbolt pingvinerne i Aalborg Zoo fodres
Jeg kan ikke dele andre billeder fra dagen fordi børnene fra dagplejen er derpå, og jeg har ikke lov til at ligge billederne op. Og selvom jeg for tiden er meget glad for at tage sort/hvid billeder, så ærgrer det mig lidt at jeg lige denne dag glemte at slå den over i farver.


I dag har My og jeg været på besøg i Aalborg hos Agnethe. Jeg vandt for nogen tid siden denne give away hos hende, og vi aftale at jeg kunne køre ind og hente den hos hende. Vores planer blev dog lidt udskudt da Agnethe datter kom til verden samme dag som det havde været planen jeg skulle derind. Så der var nok en grund til at vi havde aflyst. Herefter blev aftalen at når der var tid til et barselsvisit ville jeg kigge ind. det visit blev i dag - og My og jeg fik set den sødeste lille Theresa og hygget med hendes søde mor. My var træt af at udforske Elias' værelse så hun var let at få til at sove da vi kom hjem.

Så alt i alt har vi haft et par rigtige gode dage. Og nu er det weekend hvor vi blandt andet skal fejre Oldemor der bliver 95 år på søndag, og selvom vi fejrede dagen da familien var hjemme fra Sverige i sommerferien, så skal man jo ikke lade sådan en begivenhed gå sig forbi, så vi fejrer hende igen på dagen.

4 kommentarer:

 1. Det lyder til at have været en rigtig hyggelig dag <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har det absolut været - og dem kan man ikke få for mange af

   Slet
 2. Åh, lyder hyggeligt - Aalborg Zoo er og forbliver en af mine favoritsteder (:

  - Anne

  SvarSlet