fredag den 5. juli 2013

Sommerkjole

Når nu der er varslet at sommeren lige straks er over os, fik jeg mig selv taget i nakken i går, og kastede mig ud i at sy en kjole til My.

Og efter at have kæmpet lidt med min overlocker - jeg vandt - så kom jeg i mål i aftes. Og jeg er pænt tilfreds med resultatet. Denne gang har jeg klaret mig helt selv, uden hjælp.

Jeg bliver bedre og bedre venner med min overlocker og er helt sikker på at vi er i starten af et smukt venskab, den gør godt nok tingene meget nemmere.

Nok snak I må se mit seneste værk.
Det er en simpel model - men det er jo med at vælge en ting der kan lykkedes godt nok til at jeg kan være tilfreds med resultatet, og udtrykkes kan jo ændres i det uendelige.

Jeg har lavet den i str. 104 og den er lige bred nok til My, men hun er jo også kun 2½. Længden passer dog helt fint, hun er jo rigtig lang. Først kunne jeg ikke få hende til at prøve den, men her til aften lykkedes det,og så ville hun ikke have den af. Nu hænger den klar til i morgen. Den kunne nok godt være lidt smallere, men jeg synes det er fint at den er så luftig nu det er til sommerbrug. Men næste gang skal elastikken i halsen være lidt mindre tror jeg.

Billedespam af My med sin nye kjole aheadVed ikke lige hvad der sker med den tunge, men den skal bare hænge udenfor når hun fjoller rundt for tiden.

6 kommentarer:

 1. Ih, hvor er den fin! Det er en dejlig grøn farve!

  SvarSlet
 2. Ih, hvor er den sød! Jeg synes også, at farven er skøn!

  SvarSlet
 3. Tak. Farven er fantastisk - jeg kunne slet ikke stå for den. Den er småternet når man ser den helt tæt på.

  SvarSlet
 4. hvor er den blevet flot og som de andre er helt vild med farven godt du vandt over maskinen :-)

  SvarSlet
 5. Den er nydelig, er stolt af dig. Du er en dygtig aspirant.

  SvarSlet
 6. Ser fint ud, du er jo blevet dygtig til og sy nu. Knuz Mutti

  SvarSlet