fredag den 26. juli 2013

At bo på landet

Ja selvom vi bor ganske tæt på Aalborg, så bor vi også på landet. Det var helt tydeligt den anden dag, for pludselig kunne vi høre larm udefra, mens vi sad inde i stuen og holdt pause fra varmen.

Lars mente at det nok var en fejemaskine der kørte ude på vejen, og Christian susede ud til hegnet for at kigge. Han kom dog ret hurtigt ind igen og kunne oplyse at der ikke var nogen maskiner på vejen.

Pludselig slog det mig hvad det kunne være, og jeg fik derfor Christian til at tage sko på så vi kunne gå ud.

Vores villavej er indrettet sådan at der på den ene side er en række sideveje hvor alle husene ligger, og på den anden side er der en gård og marker. Som regel går der dyr - heste og køer - på markerne, men en har i år korn. Og det var på denne mark, larmen kom fra. Det var nemlig blevet høsttid og larmen kom fra en mejetærsker.

Christian var meget optaget af at kigge på den - vældigt næsten at få så store maskiner ind i haven.
3 kommentarer:

 1. Åhh ja høst-sæson! Længes næsten hjem til mine bedsteforældres gård, når jeg ser maskinerne på markerne i denne tid - det er SÅ hyggeligt og der er så meget Morten Korch over det! :D

  SvarSlet
 2. Det er netop charmen ved stedet hvor I bor. Byen ligger i skoven og på landet. Ind imellem savner jeg byen ret kraftigt. Så er jeg nød til at køre gennem bakkerne.
  Det er selvom jeg elsker vores egen by .

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var lige præcis det der endte med at gøre udfaldet da vi flyttede herud. Man er tæt på byen men har både skov og natur. Det er dejligt

   Slet