tirsdag den 30. juli 2013

Ballon kjole til My

Så er jeg lige blevet færdig med min prøvekjole til My. Jeg har i nogen tid gået og kigget på et fint mønster til en ballonkjole, som jeg gerne ville lave til My, nu hvor vi skal til barnedåb hos vores niece på lørdag. Men jeg er jo ikke så særlig erfaren ud i at sy, men efter samtale med min livline blev jeg enig om at springe ud i det. Så mønsteret blev købt og stof valgt i sidste uge.

Da jeg så nåede til at skulle i gang, var jeg alligevel ikke modig nok til bare at springe helt ud i det, så jeg besluttede mig for i går, at klippe en prøvekjole i noget billig bomuldsstof jeg har købt i IKEA.
Jeg syede en del i går, og jeg kan godt afsløre, at den var tæt på at ryge ud, for det er ikke lige let at gennemskue hvordan man skal sy det, så det passer med foret indeni.

I dag kom min livline på besøg og jeg fik hjælp til at løse diverse vendeproblemer. Nu her til aften, har jeg syet det sidste. Og jeg glæder mig til at prøve den på My i morgen - for Lars siger jeg ikke må vække hende for det.

Rød ballonkjole med sort foer til My

Beklager kvaliteten af billedet, men lyset er bare ikke godt om aftenen, men mon ikke der kan komme til at snige sig et nyt ind i morgen, når My prøver sin dansekjole.

5 kommentarer:

 1. hvor er den blevet go glæder mig til at se den på my

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er så glad for den og kalder den sin dansekjole

   Slet
 2. Den er bare blevet SÅ fin Karin :D Hvilket mønster har du syet ud fra? Jeg sidder lidt i saksen med et mønster fra stof 2000 og kan slet ikke få det til at passe som jeg vil - det er SÅ frustrerende, men godt du har lidt hjælp for hånden - sådan en livline kunne jeg godt bruge indimellem ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Mønsteret er fra stof og stil. Det passer rigtig godt, deres forklaringer er bare ikke altid så heldige, især ikke når man ikke er så erfaren.
   Måske vi skal stikke hovederne sammen og se på det. Jeg har fået købt foer i dag, til den kjole hun skal have på lørdag.

   Slet
 3. Ja, den er altså fin. Du stiger i graderne, altså sværhedsgraderne. S

  SvarSlet