fredag den 27. december 2013

Julen

Vi nyder i disse dage julen. Alle mand nåede at blive raske til dagen - selvom børnene stadig hoster - og vi kunne holde jul med besøg af onkel Lars og mormor.
Børnene har som tidligere skrevet fået  pakkekalender gaver hvert fag fra julemanden og det er vist ingen tvivl om her i huset om han eksisterer. Den  24 om morgenen havde han en særlig ting med til dem, som rigtig tog kegler. Det var jeg rigtig glad for, for det var en jeg havde lavet aftenen inden, men mere om dette i et andet indlæg.
Jeg havde begge børn med til julegudstjeneste i Vodskov Kirke og det var rigtig hyggeligt med krybbespil af junior konfirmanderne. Men det bedste for børnene var jo at de kunne hilse på Doris. Doris er  sognemedhjælper og vi synger hos hende hver uge. Juleaften var hendes sidste arbejdsdag inden barsel, så vi fik også lige afleveret en lille gave til babyen. Den bliver også vist senere for jeg ved ikke lige hvor billederne et blevet af.


Vi fik vanen tro kalkun til aften og Christian var i sit es, og spise store kødben og kunne altså bare ikke forstå at My ikke kunne lide det. Børnene ventede meget tålmodigt på at det blev tid til at gå ovenpå og danse om juletræet og få julegaver. Vi sang ikke traditionelle julesange i år, for børnene bestemte ultimativt hvilke sange vi sang, og det var blandet andet en del fra vores torsdag i Vodskov Kirke, men skidt det var meget hyggeligt.

Børnene fik så mange gaver at vi gemte en del til dagen efter hvor vi gentog hele sceancen med at danse om juletræet inden man kunne få flere gaver.

Alt i alt en rigtig dejlig jul sammen med vores lille familie

Glædelig Jul fra Casa Grau

1 kommentar:

  1. Hvor er det skønt at læse, at alle blev (næsten) raske på den store dag.
    Det lyder bestemt til, at der er blevet hygget i julen hos jer.

    SvarSlet