mandag den 9. december 2013

1 og 2 søndag i adventsgaver

December er over os og der hygges igennem i Casa Grau. December er mange traditioner, blandt andet kommer julemanden forbi børnenes store træjulemand og hænger gaver derpå hver dag, hvis de er ordenlige (Christian har prøvet at få kartofler et år, så han er med på hvordan det hænger sammen).
Pakkekalender julemanden


Både Lars og jeg er vokset op med pakkekalendere så selvfølgelig skal vores børn også have det. Begge børn tror stadig på julemanden, så vi har særdeles meget sjov ud af at han kommer, for han kommer jo ikke på samme tid hver dag.

Men hvad med de voksne? Jeg har som skrevet altid fået pakkekalender hjemme, og min mor har altid sagt at det fik jeg indtil jeg blev 18. Da jeg blev 18 blev det strukket indtil "så længe du bor hjemme". Da jeg flyttede ind i mit lille kollegieværelse, synes min mor dog stadig at jeg skulle have den, for det var jo også lidt hyggeligt. Da Lars og jeg så flyttede sammen, så troede jeg faktisk det var slut, og jeg havde sagt til Lars at det så blev hans opgave, men min mor fortsatte i et par år. Derefter blev vi enige om at det vist skulle være adventsgaver i stedet for, så det får vi nu. MEN det er ikke en gængs adventsgave vi får. Min mor laver 4 store kasser med alt muligt sjov i, som hun samler ind i løbet af året. Efter vi har fået børnene er der en del sjove ting til dem deri, og de elsker når vi lukker en af de store pakker op.

Og der er virkelig alt muligt deri, vi har fået lige fra mel og sukker til en badesvamp til børnene som ligner en ispind. De glæder sig meget til at skulle i bad i aften, så de kan prøve den.

2.Søndag i advent

Mange gode ting 


4 kommentarer:

 1. Hold da op, hvor er det en god ide, din mor har fundet på! Der ser også ud til at være en del gode ting i, som også giver anledning til nogle timers underholdning i familiens selskab.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er super hyggeligt, og hun er virkelig god til at finde en masse sjove ting.

   Slet
 2. Jeg synes også, det er en superide! Der ser i hvert fald ud til at være en masse dejlige ting gemt deri!

  SvarSlet
 3. Dejligt og høre I blir så glade for kasserne, jeg hygger mig meget i løbet af året mens jeg samler sammen, ka osse godt oplyse at der allerede er købt lidt til næste års kasser. Knuz til jer alle 4 fra Mormor

  SvarSlet