tirsdag den 26. november 2013

Blogudfordring dag 7: Mit næste projekt skal være

Så må jeg vist hellere også lige få skrevet det sidste indlæg. Det er bare som om det slet ikke er så sjovt, når alle andre er færdige, men jeg vil gøre det færdigt også. Sygdom skal ikke vinde (selvom det var en ond omgang).

Mit næste PROJEKT - tror jeg - er "Det halve Kongerige". Jeg har fået skaffet mig opskriften, og jeg har også besluttet mig for garnet, har dog ikke valgt en farve endnu.
Jeg kan ikke lige finde et billede, som jeg kan få lov at sætte ind, men det er et fint sjal.

Jeg ved ikke hvornår jeg kommer i gang med det, men jeg er helt sikker på at det bliver et projekt, for det ser lidt svært ud, men kloge hoveder har sagt at det handler om at komme i gang, så skulle det gerne gå.

Derudover så sniger der sig nok en del andre ting og sager ind. My har blandt andet ønsket sig tøj til hendes baby, så det kan jo være jeg lige skal have syet noget til den, nu er der jo både jul og en kommende fødselsdag lige om hjørnet.

Jeg har fået gang i endnu en elefant (er kommet til at love at lave yderligere 3, så kan jo lige så godt gå i gang)

4 kommentarer:

 1. Synes nu det er lidt sejt, at du "gennemfører" :)
  Det halve kongerige har jeg strikket et par stykker af - det er slet ikke svært. Man skal bare følge opskriften og ikke tænke alt for meget :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for du siger - jeg skriver dig lige "bag øret" til hvis der bliver problemer

   Slet
 2. "Det halve kongerige" er også rigtig smukt! Held og lykke med projektet.

  SvarSlet
 3. Sådan, Karin - så kom du også "i mål" Det har været fedt, at du også deltog og endte med at gennemføre!

  Det halve kongerige synes jeg også er smukt! Tit bliver det lettere at gennemskue en opskrift, når man først er i gang med det. Så kan man lettere se det for sig.

  SvarSlet