tirsdag den 19. november 2013

2 små kryds for demokratiet

Her i huset er der ingen tvivl, når der kommer et valgkort ind ad døren, så skal der selvfølgelig stemmes. Og dagens valg til byrådet og regionsrådet var ikke anderledes.

I dag havde vi Christian med ind, og han synes det var MEGET spændende, så spændende at han måtte ind i boksen to gange. Han stod og kiggede på forklaringen til hvordan krydset skal sættes på stemmesedlen, og spørger "Mor betyder det kryds at man ikke må tegne på papiret?" Jeg kunne kun svare ja.

Valget denne gang har ikke været ligeså klart for mig denne gang som det har været tidligere, men der blev sat to kryds alligevel. Christian sørgede for at stemmesedlerne kom i de rigtige kasser.

Nu sidder vi og følger valget vanen tro, og de der siger at lokalpolitik er kedelig, tager fejl. Der laves mange aftaler i de næste timer, der bestemmer hvordan det lokale styre skal være.

Her i Aalborg Kommune skal vi helt sikkert have ny borgmester, da den siddende borgmester ikke genopstiller, så det bliver jo spændende hvem det bliver.


2 kommentarer:

  1. Det er nemlig vigtigt at få afgivet sin stemme, og det lader til, at valgdeltagelsen denne gang har været højt i forhold til sidste gang.

    SvarSlet
  2. Det er vigtigt at deltage i demokratiet. Jeg synes altid, det er sådan en særlig dag. Der er altså en særlig stemning på sådan et valgsted.

    SvarSlet