lørdag den 6. august 2016

Kreativ udfordring under OL
Jeg deltager i en spændende kreativ udfordring stillet fra photomusen. Deltagerlisten er blevet meget lang, og jeg glæder mig til at se hvad der sker rundt omkring. Jeg kan jo ud af deltagerlisten se, at jeg nu vist hellere må udforske Instagram, for mange af deltagerne benytter deres IG-profiler. Hvem ved, måske bliver det denne sommer, jeg selv springer ud på IG.


                               Jeg har overvejet hvad OL-projektet skal være, for mit vedkommende, men jeg tror det ender med at det ikke bliver et særligt projekt, selvom jeg er meget fristet. Jeg er jo desværre bare lidt under tidspres med en kjole, som jeg stadig håber at have klar til skolestart onsdag morgen. Så den får nok være min indlendede opgave.

3 kommentarer:

 1. Det er dejigt, at du vil være med, Karin! Jeg er spændt på, hvad du finder på. Det er fint med mindre projekter, og de behøver ikke være færdige, når OL er slut.

  Det er fedt, at du er kommet på Instagram. Det er en stor platform, hvor der som kreativ sjæl er meget at hente. Jeg er blevet rigtig glad for at være der.

  Psst... Jeg har ændret billedet (find det på min blog) af hensyn til, at jeg blev gjort opmærksom på, at jeg kan få noget bøvl på grund af rettigheder til ord og logo. Det skal siges, at jeg ikke har fået nogen på nakken, men bare for at være på den sikre side af loven, har jeg slettet det og bruger nu hashtagget #krealegene

  Rigtig god søndag, Karin!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det ser spændende ud, men jeg må nok vente et par dage med at udforske det ordentligt, kjolen tager al tid lige nu, det er et kapløb med tiden.
   Jeg ændrer billedet hurtigst muligt, har allerede hentet til #krealegene her på bloggen.

   Slet