tirsdag den 5. august 2014

Jeg har en rokketand

Nå ja altså jeg har jo ikke ligefrem en rokketand, men Christian har. Og jeg kan love for at den har været længe ventet. Han var helt eksalteret da det gik op for ham, at en tand endelig var løs. My var straks sur over at hun ingen rokketand havde, og det hjalp ikke stort at Christian forsøgte at forklare hende, at hun også nok skal få en.

Men som den søde storebror han jo er, så klarede de to også rokketandsudfordringen. My fik da bare lov til at rokke med Christians tand. Jeg var flad af grin den ene aften, hvor de siger godnat til hinanden og giver et knus som de plejer, og Christian så lige spørger" Vil du rokke min tand inden vi skal i seng".I weekenden kom den så ud - lige efter han var gået i seng. Søndag aften blev den lille fine tand lagt til tandfeen og så var det jo bare om at vente og se om hun ville komme forbi. Christian synes dog at tandfeen også skulle besøge My, for hun havde jo hjulpet ham, og ellers så var det snyd. Så tandfeen kom selvfølgelig og lagde noget til dem begge to.
4 kommentarer:

 1. Nåå det er altså bare så sødt! Der går nok længe inden rokketænderne indfinder sig her og ja Theresa er først lige ved at få sine tænder, så vi må væbne os med tålmodighed ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Christian fik også tænder sent, så det hænger måske sammen med at rokketænderne kommer sent. HVad ved jeg. Men glad, det var han.

   Slet
 2. Det er også noget ganske specielt med den første rokketand <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det uden tvivl - og det er ikke blevet ringere af at nummer 2 er rokkeklar også

   Slet