onsdag den 27. august 2014

En farverig affære

Jeg har lige nu gang i en farverig affære. Jeg er gået i gang med en nusseklud til den kommende BabyGrau. Jeg havde besluttet mig for at ville lave en stjerneklud, fordi de er ret søde. Men hvad skulel der så være ovenpå kluden?

Jeg fandt ikke det jeg søgte, så jeg har de sidste dage være i gang med at lave min egen top, den er ikke helt færdig endnu, så det må I vente med at se.
Jeg røg også i et andet problem, for jeg lærte jo at den del der sidder ovenpå kluden er syet fast bagefter, det ville jeg ikke, så jeg har hæklet kluden videre fra toppen. Det kostede også lige lidt arbejde, men det er endt fint.

Lige nu sidder jeg dog og overvejer om jeg skal have trevlet en stor del af selve kluden op igen, for jeg har ikke nok af den lilla farve, jeg har brugt. Jeg troede at jeg havde et helt nøgle mere, men de er ikke ens. Så overvejelsen går på om jeg bare skal stoppe her, hvor jeg er kommet til, bruge den nye farve eller pille pille op..


5 kommentarer:

 1. Håber ikke at du vælger at pille det op!! Det ser så flot ud og jeg tror ikke at en forskel i farverne vil gøre skade. Hvor er den altså sød som den er! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså hvis jeg piller det op, bliver det kun for at skifte den lilla farve ud med den anden nuance jeg har liggende

   Slet
  2. Og tak for de pæne ord, jeg er selv ret vild med farverne

   Slet
 2. Hvor er det altså nogle lækre farver! Er super spændt på slutresultatet :D

  SvarSlet
 3. Det ser så flot ud! Håber ikke du skal trævle op...selvom du jo er så hurtig, at du nok hurtigt får skiftet farven osv;-)

  SvarSlet