søndag den 8. juni 2014

Forsinket Mors dag

Jeg har fået nyt udstyr til at strikke med. Jeg har haft kig på Knit Pro strikkepinde i et stykke tid, men synes også samtidigt at det er en stor investering hvis nu de ikke lige var mig.
Men nu hvor jeg strikker på sjalet til min svigermor, så blev det igen aktuelt med rundpinde, så fredag fik jeg et fint sæt af min mand.

Da han ikke var hjemme til mors dag, og vores børn endnu er for små til selv at klare sådan noget, ja så mente han at de kunne gøre det ud som en forsinket mors dags gave. Og jeg behøver vel ikke sige at  mor er meget glad for gaven?

Som bonus synes begge børn at det bare er super flotte strikkepinde, så de har siddet og beundret dem begge to.

Jeg har nu fået sjalet over på de nye pinde, og jeg kan kun sige at Knit Pro er en fantastisk investering. De er vireklig gode at arbejde med. Også selvom jeg lige nåede at blive lidt skør over ikke helt at forstå hvordan wiren skulle låses fast til pinde. Ved ikke helt hvad jeg havde forestillet mig, jeg troede det var helt galt at det bare var den lille pind der skulle ind i hullet mens jeg drejede, men det må jo være rigtigt, for pindene er i hvert fald ikke gået fra hinanden.

10 kommentarer:

 1. Dejligt med nyt udstyr :)

  Kh. Linette

  SvarSlet
 2. Nyt værktøj er altid skønt og strikkepinde der skal man ikke gå ned på kvalitet. Du bliver helt sikkert rigtig glad for dem.
  God strikke lyst

  SvarSlet
  Svar
  1. De er skønne og jeg er allerede meget glad for at bruge dem.

   Slet
 3. Jeg kan godt forstå, at du er glad for gaven! De er så flotte!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. De er SÅ flotte, og det hjalp jo også en hel del på valget

   Slet
 4. Sikke en skøn gave ♥ hvor er de flotte! Hvem der bare vidste hvad man skulle gøre med dem ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig dejlig gave, de er rigtig flotte og sidde med.
   Det kan man jo lære Camilla - har haft folk i strikkeskole før

   Slet