mandag den 23. juni 2014

Fredag d. 13

Ja det er godt nok ved at være nogle dage siden, men fredag d. 13 blev Christian 6 år. Og sådan en begivenhed skal ikke gå hen i ubemærkethed, så siden fredag er han blevet fejret 4 gange.
Vi skulle have været i Aalborg Zoo på hans fødselsdag, men måtte aflyse dagen før, da nogle planer blev ændret. I stedet tog vi på campingpladsen og hyggede sammen med farfar hele dagen. Tror nu ikke det var så skidt et bytte for Christian, og zoo-turen blev kun udskudt til om søndagen.

Fredag havde vi dækket bord helt efter reglerne, med rosinhjerte, fødselsdagstog og gaver klar om morgenen. Christian sørgede selv for at far kunne nå at være med ved bordet, for Christian kom ind til os ved 6-tiden om morgenen, og så måtte vi jo op og have gang i fejringen.

Gaverne faldt i den unge mands smag, og det gjorde ikke noget at mor endelig havde fået brugt lidt tid ved symaskinen, og der dermed lå et par nye shorts til ham i en af pakkerne. Mere om dem senere.
Søndag var det tid til turen i Zoo og Christian havde ønsket at madkurven skulle indeholde pandekager ligesom sidste år, da vi holdt fødselsdag derude. Dette ønske efterkom Dyveke og hun havde endda lavet to slags i dagens anledning - både store og små. Det bragte stor lykke, og der skulle selvfølgelig lys i pandekagerne - og efter møje og besvær fik vi også ild i lysene længe nok til at Christian kunne blæse dem ud igen.
Denne wekekend havde vi besøg af de fleste af de Kongelige skolebørn fra børnehaven (en kær fortalelse for de kommende skolebørn).
Der var liv og glade dage i huset og der blev leget, hygget spist og fejret igennem. Da Christian normalt ikke er så vild med kage, havde vi selvfølgelig bagt boller og så lavede vi en pandekagestak der gjorde det ud for lagkagen.
Men for at boller ikke bare skulle være boller, så blev de lavet som en tofarvet slange og den storhittede, også selvom det var lidt noget klister med glasur.

Slangen er sat sammen og klar til dekoration


En meget tilfreds ung mand

Gaver åbnes og studeres

I går holdt vi den sidste fødselsdag i rækken. Denne gang en fælles fødselsdag for Christian og My. My har jo godt nok fødselsdag i januar, og der lige efter jul, var der ikke den store lyst til at holde fødselsdag, så de to troldeunger blev enige om at de også i år ville holde den sammen om sommeren.
Denne gang stod den på rigtig lagkage i stedet for pandekager. Far havde bagt rugbrødslagkage, og da vi ikke var så mange havde vi lys til begge børn på samme kage. 3 i den ene side til My og 6 i den anden side til Christian - og så var der kun tilbage at puste løs.


2 kommentarer: