lørdag den 9. februar 2013

Byggemand Bob og Elefanten

For første gang har vores børn skulle deltage i fastelavn, så efter Christian forstod konceptet med udklædning til fastelavn, så fandt vi ud af at han - selvfølgelig - kun kunne være Byggemand Bob. Han elsker den lille runde byggemand. Desværre så er han ikke helt så in længere, at hans dragt er med i fastelavnsudvalget i butkkerne. Jeg har i hvert fald ikke lige kunnet finde det, men det er jo også fint nok, når jeg faktisk synes at de dragter er frygtelig dyre, i forhold til kvalitet.

Jeg søgte så efter brugte dragter og var heldig at finde en først på Fyn, men den kunne ikke sendes, og jeg har liiige lidt for langt derned for at hente den. Så var jeg heldig et par dage efter at finde en i nærheden af Århus, og sælgeren her ville gerne smide den i posten. Hun solgte flere dragter, så det blev til 3 forskellige. En Bob, en McQueen og en elefant dragt. Og det til den samlede svimlende sum af 190 kr. incl porto. Jeg synes selv jeg har gjort et godt køb.

Der er ikke fastelavn i dagplejen, så My skal faktisk ikke rigtig bruge en dragt, og hun vil heller ikke have den på. Men det lykkedes os en dag lige at få dem begge til at prøve udklædningen.


Elefanten My med store ører
En glad Byggemand Bob
Godt man kan få hjælp til at styre de store ører

4 kommentarer:

 1. Åh, hvor er de nuttede!

  Fastelavnskostumer er totalt for dyre! Det ville da også være skønt at kunne kreere dem selv osv., men det ikke altid muligt synes jeg. Men det var en god idé at købe dem brugt :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne altid være skønt at kunne lave dem selv, men her vil det nok ikke nå at blive færdigt til tiden. Der er så mange andre ting at nå. Så DBA var et fint sted at købe det, og Christian er vildt glad for det. Han leger tit Byggemand

   Slet