lørdag den 19. januar 2013

Ups - nyt garnindkøb

Ja ups, jeg kom til i dag at købe nyt garn til mit tæppeprojekt. Garnet jeg købte i mandags, var de bedste farver jeg kunne opdrive på det sted, men i dag var vi i Bilka og deres udbud af akrylgarn var lidt for godt. Men jeg har jo faktisk lovet manden min ikke at købe mere garn foreløbigt, for vi skal jo til at pakke en del af huset sammen, for at renovere. Og nogen kunne også mene at der allerede er et pænt lager her hos mig.

Men jeg kom jo til det, så nu er farvekombinationen i fine farver og Christian er super tilfreds, for nu er der også gul.

 Hulter til bulter 
8 nye farver

Så nu må jeg jo bare få slået op - igen

4 kommentarer:

 1. hi hi nyt garnindkøb, hva skete der lige der............. men det er jo nok det gen der kendetegner din mormor og din mor mon ikke :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så kan man jo kun frygte hvad det kan blive til, med den genpulje

   Slet
 2. Man kan (næsten) aldrig få for meget garn. Sig til manden din, at garnet faktisk er med til at isolere huset bedre... altså hvis du placerer det i nærheden af en ydervæg :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig - man skal aldrig gå ned på grej. Og nu kan jeg måske bruge det tidligere indkøbte til den babycardigan fra farmorfabrikkens strikkeklub, så ligger det jo ikke bare

   Slet