søndag den 6. januar 2013

Så blev den færdig

Her til morgen strikkede jeg de allersidste omgange på halskanten, for det drillede lidt i aftes. De sidste tråde er nu hæftet og sweateren hænger nu fint på stolen ved siden af.
Hvordan den ser ud på, må vente til min mor får den, for billedet jeg har fået taget med den på ser ikke helt godt ud. Min mor er nemlig en smule  mindre end mig

Jeg er så glad for at den er færdig, og er spændt på at få den givet til min mor, for den har været undervejs så længe. Været gemt væk i en strikkepose, som bare har været holdt lukket. Men nu kan jeg med rigtig god samvittighed sige, at jeg ikke rigtig har nogle halve projekter liggende, tror faktisk der er ryddet op i det nu. Men det har også holdt hårdt. Men for 1 års tid siden, satte jeg mig for at få færdiggjort ting, der lå i kurven.

Så nu skal jeg finde ud af hvad jeg så skal i gang med. Jeg har jo heldigvis jordbærkjolen og hygge mig med indtil jeg finder på noget nyt.

8 kommentarer:

 1. Hvor er den altså blevet flot! Det er også et stort arbejde med sweatre og den slags! De store projekter kan ligge længe og grine ad en...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anja. Den er rigtig lækker og jeg glæder mig meget til at give min mor den.

   Slet
 2. Hvor er den blevet flot! Skøn farve!

  Ej, hvor er det bare et dejligt billede du har fået som header - Hvor er børnene ved at blive store :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Camilla.
   Og ja de bliver rigtig store. My blev 2 den anden dag, så tiden render, men det kender du jo alt til. Christian bliver 5 til sommer, det er ikke helt til at fatte hvor tiden blev af.

   Slet
 3. Tadahh!!! Det er en rigtig skøn trøje du har lavet og en dejlig farve. Tillykke med job-done...
  Venligst Vibeke

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Vibeke. Den er rigtig lækker og dejlig varm.

   Slet
 4. Hvor ser det godt ud min pige, glæder mig til og prøve og bruge den. Knuz Mutti

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan roligt glæde dig, det er en lækker sweater - jeg bruger jo Lars's indimellem :o)

   Slet