fredag den 27. juli 2012

Spejdernes Lejr 2012

I skrivende stund sidder vi udenfor vores telt på Spejdernes Lejr 2012. Vi har været her siden sidste fredag, og spejderlivet et blevet nydt af hele familien. De sidste dage med rigtig godt sommervejr så det kan vi ikke længe over.

Lejren har været speciel på flere måder. Det er første gang at alle de 5 spejderkorps i Danmark er gået sammen om at lave en fælles stor spejderlejr. Og stor det har den været

Der har været lige knap 35000 deltagere og et ukendt antal gæster hvert dag. Lejren har budt på mange sjove aktiviteter for spejderne, vi har dog ikke rigtig oplevet så meget af disse fra vi har deltaget som hjælpere på lejren, eller rettere jobbere som det har heddet denne gang. Lars og jeg har været beskæftiget med forskellige ting. Vores jobs hernede et valgt ud fra at vi jul også har haft vores to små børn med. Nå må vist indse at det tager pænt lang tid at lave indlæg hvis telefonen, men sjovt at det faktisk fungere telt godt efter jeg for installeret en app. Tak for hjælpen Lars. Videre beretning og billeder må følge når vi et kommet hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar