tirsdag den 10. juli 2012

Ny på bloggen

Har længe overvejet at få min egen blog - og nu skulle det så være. So here goes......

Men hvad kan og vil jeg bidrage med? Tja det må tiden jo helt præcist vise, men jeg tænker at det nok bliver en god blandet landhandel fra mit lille lokale hjørne af Danmark.

Men hvem er jeg?
Jeg hedder Karin og bosiddende i Grindsted, Nordjylland (lige en anelse nord for Aalborg). Jeg er gift med min dejlige mand Lars og sammen har vi to troldeunger - Christian på 4 og Anne My på 1 (i daglig tale kun My). 
For efterhånden mange år siden mødte Lars og jeg hinanden på en spejderlejr på Nordsjælland og vi har derfor naturligt en stor fælles interesse for udelivet. Denne interesse forsøger vi at give videre til vores børn.

Nu hvor sommeren er dukket op har vi rigtig fået gang i madlavningen udendørs. Vi laver mad på enten grill eller bål alt efter hvad der skal laves. Denne sommer har vi planer om at skal have etableret et udekøkken. I skrivende stund er vi ved at tegne hvordan vi tænker det skal se ud, og der spekuleres i valg af materialer.

Når tiden ellers er til det har jeg et krea-gen der gerne vil aktiveres, og det bliver til en del forskellige ting, som jeg håber på at vise jer med tiden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar