lørdag den 27. januar 2018

Årets første bål

Et meget længe vente på bål blev endelig tændt et par uger inde i januar, og det var lidt småkoldt men megahyggeligt.

Siden sidste sommer har vi haft en halv aftale med nogle (spejder)venner om at skulle lave burgere i haven, men blandt andet vejret har gjort at vi har udskudt det flere gange. Til sidst blev vi enige om at det skulle være i juleferien, men sygdom satte en stopper for den plan. Men endelig fandt vi en weekend hvor alle kunne og så var vi enige om at vejret ikke skulle være en hindring denne gang.

Så vi drog ind til Nørresundby og fik lavet et bål og så var det ellers bare i gang med at lave bøf med ost, bacon osv. Er ret misundelig på den plade Inge Merethe har til bålet, sådan en står ret højt på ønskesedlen her hjemme, og jeg har fundet frem til at den hedder en vikingepande.

Med udemad hører også en all time klassiker, nemlig pandekager og selvom pigerne synes at det var mere hyggeligt at spise is, så gled der ret meget ned.
Alt i alt en helt fantastisk dag, og jeg vil virkelig håbe at der kommer mange flere i 2018, for det er faktisk alt for lidt vi har gjort i det, sidste år.Med håb om meget mere af dette i 2018, har jo blandt andet nogle nye bålgryder der skal indvies

1 kommentar:

  1. Åhhh hvor ser det hyggeligt ud og børn elsker den slags. Kan godt forstå du ønsker en vikingepande til fremtidig bålmad. Tror du får den :)
    God Søndag

    SvarSlet