lørdag den 11. juni 2016

Når skæbnen blander sig

En gang imellem må man bare erkende at man ikke helt er herre over alt hvad der sker i ens liv, eller at der i hvaert fald sker ting, man ikke liiige havde planlagt.

Sådan er det også her. 1 april kunne vi fortælle hele verden at vi skulle være forældre igen - responsen var at de fleste mente at det kun kunne være en Aprilsnar, for vi havde jo helt klart sagt at tre børn, var det vi skulle have. Men skæbnen ville det altså anderledes, og efter at overraskelsen havde lagt sig, så glæder vi os nu til at BabyGrau d. 4 arrivere til efteråret.

Graviditeten har jo så allerede betydet at jeg er sygemeldt grundet bækkenproblemer, så jeg tuller rundt herhjemme. Det betyder igen at jeg har for meget tid til at sidde og lure på ting og sager, som jeg nok er NØDT til at lave. Jeg forsøger dog at beherske det lidt, for vi har jo allerede mange ting.

Men mon ikke det bliver til lidt alligevel.Kan kun finde dette tidlige billede en en meget lille baby på knap 8 uger


Lige nu er jeg dog i gang med hjertetæppet til My og den unge dame har planlagt at hun og Puk skal have ens hæklede kjoler, så dem må jeg også i gang med.


6 kommentarer:

  1. Et stort tillykke med den kommende familieforøgelse!

    SvarSlet
  2. Tillykke med den kommende baby.

    SvarSlet
  3. Jeg har slet ikke fået ønsket tillykke med den lille spire herinde :) Hvor er det bare skønt for jer! Trods bøvl med bækkenet, håber jeg, at alt er vel :D

    SvarSlet