torsdag den 31. december 2015

Godt Nytår

Endnu et år er gået, og her i den sidste time af 2015 kan jeg vist godt lige bruge et par minutter på at tænke tilbage.

Jeg har jo haft barsel det meste af året og, efter jeg kom med i den skønneste mødregruppe har vi virkelig haft travlt med at hygge os. Faktisk havde vi så travlt at vi på et tidspunkt var nødt til at fravælge ting vi "gik til" fordi vi nærmest var ude af huset hver eneste dag.

Puk har notorisk været kendt for at sove skidt, og det er først natten til i dag, vi kan sige at hun har sovet igennem, hun sov nemlig 9,5 time uden at vågne. Det at hun ikke har sovet godt om natten, har desværre taget meget af overskuddet til at udfolde det kreative gen, og overskuddet til bloggen. Jeg håber meget at det kommer igen, indtil videre har der været mange ting, jeg havde planlagt at blogge om, men som aldrig er blevet til noget.

Jeg har dog et par ting der er blevet færdige og de vises først i det nye år, blandt andet kan jeg sige at der er flyttet en elefant mere ind i huset, en hest er på vej og Christians stribede tæppe er kun en kant fra at være færdig.

Må 2016 bringe glæde og gode stunder til alle der læser med. Vi ses i 2016

En nytårsselfie fra Casa Grau


2 kommentarer:

  1. Rigtig godt nytår søde Karin :) Jeg er rigtig glad for at vi lige nåede at stikke hovederne sammen inden det hele tog en anden drejning først på året :) Jeg håber bestemt at vi når at ses igen i 2016 :D Kram

    SvarSlet