onsdag den 14. oktober 2015

Min blå cardigan

Så er det vist også tid til et par ord om min nye blå cardigan. Jeg fik jo langt om længe travlet den gamle op (det var virkelig besværligt), og kom i gang med at hækle den nye. Jeg synes det gik virkeligt godt, og projektet skred hurtigt fremad. Jeg undrede mig dog over garnforbruget, og tænkte at den også ville blive ret lang. Jeg gik derfor i gang med at hækle et ærme, og her begyndte det at gå op for mig, at der vist kunne være noget galt.

Det skulle vise sig, at jeg lige havde overset at den ene række er lavet med stangmasker og den anden er fastmasker. Jeg havde lavet begge rækker med stangmasker, og derfor blev cardiganen umiddelbart meget lang, og jeg havde jo et noget større garnforbrug.
Nu er det travlet op igen, og jeg er klar til at starte forfra (det er virkelig brug af garnet hva?)

Min cardigan er forresten en CAL jeg faldt over en dag på nettet. CAL'en er ovre og jeg nåede jo så ikke lige at lave den mens den forløb, fordi jeg jo vanen tro skal lave tingene mere end en gang.

Men her kan I se hvad mine anstrengelser gerne skulle blive til om kort tid2 kommentarer:

  1. Uhh jeg glæder mig til at se resultatet :D det må være SÅ fedt at kunne lave sådan noget til sig selv - siger jeg, mens jeg i skrivende stund sidder og ønsker mig en varm cardigan, men sådan en må jeg købe mig til eller lokke svigermor til at lave...

    SvarSlet
    Svar
    1. Du har ret det er en skøn mulighed at have, men jeg nyder nu også at kunne få andre til at gøre det. Nu med 3 børn er det skøøønt med bedster der gerne vil hjælpe med varme bluser. Hvis du ikke kan lokke svigermor, så giv lyd, måske kan jeg

      Slet