fredag den 17. juli 2015

Sommer, sommer, sommer

Synes mange beklager sig over vejret denne sommer, men jeg er fint tilfreds med sommeren indtil videre.
Vi har holdt 2 ugers ferie indtil videre og har hygget os herhjemme, og fået lavet små som store ting. Det har været skønt at få børnene lidt ned i gear, og bare kunne lave hvad vi lige har haft lyst til.

Vi har de sidste år snakket om at finde et sted hvor vi selv kunne plukke jordbær, i år blev det til noget. Børnene gik til opgaven med krum hals og vi fik plukket knap 6 kg på kort tid. Vi havde ikke de store planer med udbyttet inden vi tog af sted, andet end at jeg havde fået Lars til at love mig at han ville bage mig en jordbærtærte. Nu fire dage efter vi plukkede dem, er de ved at være brugt, en del gik som planlagt til en fantastisk lækker jordbærtærte (jeg vidste at der er en grund til at jeg har giftet mig med en bager, selvom han ikke bruger sit svendebrev i hverdagen), en del er bare spist, og de sidste er i gang med at blive til jordbær/rabarbermarmelade.Jeg har også efter lang tid fået gang i min symaskine igen, det er bare skønt, var faktisk helt nervøs for at ikke kunne fungere mere. Mine svigerforældre har fået nyt telt til deres campingvogn, og jeg lovede at sy nogle betræk der skal sidde om stængerne i loftet, og da de var lavet fik jeg absolut lyst til at sy mere. I dag er jeg efter flere års tilløb kommet i gang med at sy gardiner til børnenes værelser, og jeg har været i Stof og Stil og proviantere. Ja det har jeg jo så faktisk vist være to gange i feriens løb, så selvom jeg ikke manglede stof til at så af inde, ja så gør jeg i hvert fald slet ikke nu.
Jeg håber snarest at få syet, især My har ønsker til både hende og lillesøster

2 kommentarer:

  1. Uhm hjemmelavet jordbærtærte er bare så lækkert. Jeg har også lige haft gang i noget marmelade, men det var nu fordi min fryser stod af ;)

    SvarSlet
  2. Ahmen det lyder bare som en skøn sommer og jahh altså sådan en tærte går man jo ikke af vejen for ;) Jeg savner lidt pluk-selv jordbær. Det gjorde jeg hver sommer sammen med min mor, men nu hvor man ikke har bil er der altså et stykke vej til den nærmeste pluk-selv biks...
    Fedt at du igen har fået gang i sy-maskinen :D så forventer jeg at se endnu mere sy-tøj fra din hånd også :D

    SvarSlet