mandag den 29. september 2014

Den færdige nusseklud

Da lillepigen og jeg var indlagt på barselshotellet havde Lars min hæklepose med derind. Det blev ikke til så meget, men jeg fik da hæklet stjernekluden færdig. Jeg var dog ikke helt tilfreds med udtrykket i min figur, så munden blev taget af og forsøgt igen. Den ser stadig lidt sjov ud, men det går jo heldgivis for typen af figur.

 Da vi blev udskrevet lå det stille derhjemme, for der skete så mange ting, men da vi blev indlagt igen, leverede Lars igen posen på sygehuset. Dagene kunne jo godt blive lidt lange her, så her blev kluden helt færdig.

Min figur er en klovn - og det er faktisk lidt sjovt at den skulle blive færdig mens vi var indlagt på en børneafdeling, for det at det er en klovn der er på kluden er nemlig efter tanke på hospitalsklovnene der huserer på på diverse børneafdelinger.
Jeg har selv stiftet bekendtskab med klovnene på min tidligere arbejdsplads, hvor vi hver uge havde besøg af en. Jeg nåede desværre ikke at løbe på en klovn denne gang.


5 kommentarer:

 1. Hvor er den altså blevet sød!

  Jeg håber, at det går godt med lillepigen <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - der er plads til forbedring, men er alt i alt tilfreds.

   Slet
 2. Den er blevet så fin! Meget farverigt og lidt anderledes med klovn på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Planen var netop at lave noget som var anderledes end de gængse

   Slet
 3. Hvor er den blevet fin :D Og sjovt jeg havde lige hospitalsklovnene i tankerne, da jeg så den :D De gør et fantastisk arbejde!

  SvarSlet