fredag den 30. maj 2014

Status Kongeriget

Efter at have konstateret at den første inderste firkant jeg havde strikket, nok blev for lille fik jeg slået op på en ny størrelse. Det har holdt hårdt at komme i gang med det igen, for pludselig var det bare slet ikke sjovt at strikke ret igen. Oveni har jeg været alene med børnene og med fuldtidsarbejde, graviditet med dertil hørende jernmangel så har der heller ikke rigtig været overskud til når jeg nåede til aften.

Men for nogle uger siden blev jeg færdig, og kom også i gang med "Old Shell". På nuværende tidspunkt har jeg lavet to sider (hev den 3 op i aftes, fordi jeg havde klumret lidt i pindene), når hver 4 pind skal laves forskelligt, ja så skal man huske hvor langt man er kommet, og det havde jeg lige misset i går, og jeg opgav at finde ud af hvor det var henne, plus det tager ret lang tid at sidde og tage det hele op maske for maske. Det duer min tålmodighed ikke til, så er det lettere at hive det hele op.Billederne er ikke for gode, men det er fordi maskerne fra de to sider er samlet på en rundpind mens de venter. Men sådan er status helt aktuelt.

5 kommentarer:

 1. Det er så demotiverende at skulle starte forfra!

  Det ser ellers flot ud, dit arbejde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare overhovedet slet ikke lige så sjovt 2 gang som 1 gang.

   Slet
 2. Hvor ser det altså fint ud! Så yndigt og godt valg af garnfarve til sådan et tæppe.
  Nogle gange er det også lettere at hive det hele op i stedet for at pille sirligt op maske for maske - især når der er noget med "slå om" i mønstret.
  Bølgemønstret, som kanten består af, er også enkelt, men ja, man skal lige huske at tælle.

  Jeg hepper på dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg er også helt tilfreds med farven, selvom jeg jo også havde overvejet at springe ud i et farvet tæppe, men jeg kan faktisk godt lide de smukke babysvøb i denne farve, så man har fokus på mønsteret. Jeg har et andet til Christian som også er et vireklig smukt mønster, og det er i samme farve.

   Slet