tirsdag den 8. april 2014

Et kig indenfor

I går var jeg til scanning og fik et lille kig indenfor hos den lille BabyGrau. Og selvom det ikke er første gangs oplevelse, så er jeg lige imponeret hver gang. Det er intet mindre end fantastisk at kunne se så mange detalje hos det lille væsen. Når man nu, som jeg, har arbejdet med knogler i mange år, ja så imponere disse jo lidt, og det er sjovt at få at vide at lårknoglen nu er ca 3 cm lang.

Jeg havde ikke Lars med denne gang, da han er ude og sejle, så en veninde var med, og jeg tror oplevelsen var ligeså stor for os begge.

Billedet jeg fik med hjem er studeret af de kommende storesøskende og My's stjernekommentar i går var at babyen ligner en ...............SKILDPADDE

Døm selv2 kommentarer:

 1. hvor fin :o) Godt, at scanningen gik godt, men jeg kan godt forestille mig, at det virkelig er sådan et af de tidspunkter, hvor du mangler Lars. Ikke, at det at have en veninde med ikke er godt nok, men alligevel...

  Jeg synes det ligner en nuttet lille Graus'sk baby! Fik I kønnet at vide, eller skal det være en hemmelighed for jer?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er absolut tider hvor han er mere savnet end ellers, og jeg synes det er træls for ham at han går glip af det.
   Vi har ikke fået kønnet at vide, det må tiden vise

   Slet