søndag den 9. marts 2014

Pandekagedag

Ja ja det var i tirsdags, det er jeg med på, men tiden er løbet lidt, men vi nåede jo rent faktisk at spise pandekager i tirsdag.

Jeg blev heldigvis mindet om dagen på arbejde, for dagens ting til kaffen var - no surprice - pandekager.

Tirsdag var første dag var børnene var kommet tidligt op og i morgenDUS fordi jeg er alene med dem de næste måneder mens Lars er udsendt, så jeg var faktisk spændt på hvor trætte de var, da jeg skulle hente dem i børnehaven omkring kl 15:45. Christian mente han ikke havde været der længe nok og ville ikke med hjem, jeg kunne komme igen senere. Dog var han helt klar da vi lige hviskede om hvad vi skulle spise.

Vel hjemme blev vi enige om at vi ligeså godt kunne gøre det ordenligt, så jeg lavede to forskellige pandekagedeje. En til majspandekager, som vi spiste til aften og en portion almindelige, som børnene har haft med i madpakken i dagen derefter.

To gange dej klar

Og så kunne bageriet gå i gang til begge børns store fornøjelse. Og derefter blev der spist til den store guldmedalje.


1 kommentar:

  1. Oooog nu får jeg så lige lyst til at der skal serveres pandekager herhjemme i den nærmeste fremtid og tak for det ;) Det ser voldsomt lækkert ud! Jeg er spændt på om min lille kræsen-pind har smag for dem nu - han har ikke haft det før nemlig :(

    SvarSlet