torsdag den 10. oktober 2013

Alle de ufuldstændige ting der ligger

Endelig er jeg ved at komme mig over en træls hoste. Jeg har sovet dårligt og haft ondt i hovedet af at hoste så meget de sidste dage, men nu krydser jeg fingre for at det er på vej den rigtige vej igen.

Dagen er startet tidligt i Casa Grau i dag, for vi skulle ud og aflevere min bil til service inden Lars skulle på arbejde. Skulle jo køres hjem igen. Så efter at have vækket børnene - for en gangs skyld - noget de ikke just er så vant til i disse tider, så kom Christian i morgendus, hvilket han vist synes var ganske hyggeligt, og My blev afleveret til morgenmad hos Conny, så var jeg hjemme igen 7:20

Indtil videre er dagen gået med at støvsuge, spise morgenmad, skrive til min fagforening og nu har jeg fundet alle mine lige-ved-og-næsten-færdig projekter, såkaldte UFO'er (UFærdige Opgaver). Jeg håber at kunne færdiggøre nogle idag.

Så jeg vil sætte mig ved bordet og komme i gang, når vandet til kaffe har kogt og se et afsnit af Charmed på Netflix imens.

Og så vil jeg for gud ved hvilken gang ønske at jeg var bedre til at gøre ting helt færdig, i stedet for at gemme dem, når det mest spændende er ovre.

En elefant skal have ben syet på, hæklet to ører og nogle øjne

Djævlehuen til My's dukke skal piftes lidt op og have snore

Huen til My skal have snore og en blomst tror jeg

5 kommentarer:

 1. Ihh hvor jeg kender det med at lade sine ting ligge når det sjove er overstået..! Ida og Julie har nu ventet på at deres ugler blev færdig i 2 mdr!! Måske jeg skulle sætte mig og få gjort lidt ved dem?!
  Vil glæde mig til at se når dine UFO'er er blevet færdig ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare mere spændende at starte på noget nyt, end at hæfte ender og sy sammen

   Slet
  2. Helt enig!! Jeg hader at hæfte og sy! Jeg fik lavet 9 mavefjer til den ene ugle i dag og hæftet ender på dem... Og så gad jeg ikke mere. Jeg har en poncho jeg vil lave, men jeg har forbudt mig selv at købe garnet før de 2 ugler er færdige! Det må da være lidt motivation ;)

   Slet
 2. Sådan går det også tit her! Mange projekter, der ikke lige er tilendegjort.

  Men du skal nok komme efter det. Det er bare sådan en dejlig følelse, når man har færdiggjort en ufo.

  SvarSlet
  Svar
  1. Er næsten i hus med 2, så det har da hjulpet

   Slet