lørdag den 25. maj 2013

Tror kjolen er forbandet

Ja det begynder jeg faktisk at tro den er.
Jeg fik langt om længe has på maskerne og fik lukket og slukket på kjolen med jordbærborten til My. Men ak mine pinsler med kjolen er - desværre - ikke slut her.

Jeg prøvede kjolen på My den anden dag, fordi jeg lige skulle se hvor mange knapper jeg skulle bruge, nu hvor jeg har forlænget åbningen meget. Det har så vist sig at være særdeles klogt at lave åbningen om, for hun kan da lige få den over hovedet MEN det kommer aldrig til at nå sammen på ryggen af hende!!!!

Så nu regner jeg lige på at få lavet det om for efterhånden gud ved hvilken gang. Jeg skal have ændret antallet af indtagningen inden bærestykket bliver strikket, så er der nok plads til at My også kan trække vejret, når hun har den på.Til gengæld så er der da lidt der lykkes for mig. Jeg har fået lavet min første blæksprutte, og Lars har lige til aften bedt om, om den kan flytte op til hans skrivebord på kontoret. Så den flytter måske hjemmefra på mandag. Den er blevet ret lille, eller i hvert fald mindre end forventet. Jeg har så lige lavet en anden færdig, med en nål der er lidt større, men jeg synes ikke at det har givet så meget.


3 kommentarer:

 1. Ej, hvor er det altså ærgerligt!!!
  Respekt, at du endnu en gang har mod til at lave den om.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så ærgerligt - og jeg laver den kun om igen, fordi jeg har et barn der bliver ret sur hvis hun ikke snart kan få kjolen. Hun holder jo øje med projektet :o) Og så ærgre det mig at have købt garnet forgæves

   Slet
 2. Nej, hvor ærgerligt, Karin! Det ser ellers ud til at blive en rigtig sød kjole, så jeg kan godt forstå, at My holder øje med, hvordan projektet skrider frem ;-)

  SvarSlet